We love Sims

mert simsezni jó !

     The Sims 2 Évszakok

the_sims_2_evszakok.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:744 MB

Megjelenés:2007. március 9.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Irány a természet! Simjeid végre kipróbálhatják a váltakozó évszakok során kínálkozó szórakoztató tevékenységeket. A hócsatától kezdve a szentjánosbogár kergetésén keresztül  az avarban ugrálásig egy csomó időjárásra jellemző mulatság vár rájuk. Családias tél, romantikus tavasz, barátok közt eltöltött nyarak, és karrier-egyengető ősz. Simjeid egész évben új karriereket próbálhatnak ki, új képességeket fejleszthetnek, de vigyázz, az időjárás változásai felelősséget is rónak rád. Figyelned kell simjeid változó hőmérsékletét, nehogy megfagyjanak, vagy éppen ellenkezőleg, napszúrást kapjanak! Öltöztesd őket megfelelően, vagy viseld a következményeket.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:1.0 GHz

Memória:Windows XP 256 MB (több kiegészítő esetén 512 MB)

               Windows Vista 512 MB

Grafika:32 MB T&L-képes videokárty

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP/Vista

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Évszakok letöltése


The Sims 2 Jó utat!

the_sims_2_jo_utat.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:744 MB

Megjelenés:2007. szeptember 14.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Fedezd fel Simeddel az egzotikus nyaralóhelyeket! Ragadd ki Simed a hétköznapokból és vidd el őt a három egzotikus nyaralóhely egyikére. Relaxáljon egy buja trópusi szigeten lévő luxus lakosztályban, vigye el családját kempingezni egy lélegzetelállító hegyekvidékre, vagy fedezd fel vele a Közel-Kelet kultúráját, hogy kikapcsolódhasson és megpihenhessen. Változtasd át őt lődörgő turistából nemzetközi utazóvá azáltal, hogy új szokásokat tanul, pl. helyi köszönési formát, néptáncokat. Hazaérkezése után pedig megtaníthatja az új ismereteit a barátainak.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:1.3 GHz

Memória:512 MB

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP/Vista

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Jó utat! letöltéseThe Sims 2 Szabadidő

the_sims_2_szabadido.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:977 MB

Megjelenés:2008. február

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített veziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Simjeid végre újra felfedezhetik a szabadidő örömeit! Ébreszd fel a bennük szunnyadó szenvedélyt az új hobbik iránt, segíts kibontakoztatni tehetségüket! Akár a családdal rúgja a bőrt, balettlépéseket gyakorol vagy veteránautókat újít fel a barátaival, akár vasútmodelleket bütyköl, simjednek minden eddiginél több lehetősége nyílik a jártasságai csiszolására, új barátságok kötésére és az élet sikeressé tételére. Alkoss új, egyedi tárgyakat, amelyeket simed felhasználhat a mindennapok során, például ruhákat vagy edényeket! Tedd simjeidet még egyedibbé a másodlagos célok és kiterjesztett életcélok felfedezésével! Simjeid titkos jutalmakat is feloldhatnak, ha tökélyre fejlsztik tudásukat egy hobbi területén vagy előrelépnek az új hivatások valamelyikében. Fedezd fel az új gobbik széles választékát, amelyek megváltoztatják simjeid életét!

Rendszerkövetelmények:

Processzor:Windows XP 1.3 GHz

                   Windows Vista: 2.0 GHz

Memória:Windows XP 512 MB

               Windows Vista 1 GB

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP/Vista

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Szabadidő letöltése

The Sims 2 Nagyvárosi élet

the_sims_2_nagyvarosi_elet.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:1.03 GB

Megjelenés:2008. augusztus 29.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Költöztesd be Simjeidet vadonatúj lakásukba, és életük soha tübbé nem lesz olyan, mint régen. Sok móka és dráma vár azokra a Simekre, akik felfedezik a bérlakás-beli életet, kezdve az új szomszédokkal való találkozástól, az alkalmatlankodó háziúron át, a hírnevük építéséig az új helyi szórakozóhelyeken. Költöztesd át Simjeidet a csendes külvárosi lakásukból egy nyüzsgő bérházba. Simjeid beköltöznek egy vadonatúj lakásba -> az életük gíökeresen megváltozik. Csupa kaland, móka és drámai pillanat várja őket. Ez Simed minden álma, a tökéletes lakás tágas padlással, teaforraló a szobában, hálószoba franciaággyal, vagy egy száz szobás lakás, hogy a barátok is mindig kéznél legyenek. Elsp találkozás az új szomszédokkal, újabb baráti szálak kialakulása, vagy épp az örök harag kezdete, barátkozz össze a főbérlővel, lehet, hogy a lakbér is csökkenni fog. Mindeközben Simed kialakíthatja karrierjét vagy szerelmi életét, olyan barátokat szerezhet, akik minden bajban Simed mellett állnak. Ülj be a helyi kávázóba, vagy nézz be a szomszédos vígszínházba, ha Simed elég keménynek lrzi magát, az utca break dancer-eitől is tanulhat egy-két lépést. Bármilyen életformát is választasz Simed számára, az élet nem lesz fenékig tejfel, bárki kifoghat egy kleptomániás szobatársat a zajos szomszédok mellett, akik a tolakodó és minden-lében-kanál héztulajdonost amúgy sem szeretik. De ez is az élet része! Költöztesd Simedet az unalmas külvárosból be a belvárosba, hogy élményekkel teli öregedjen meg, és legyen mit mesélni az unokáknak.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:1.3 GHz

Memória:Windows XP 512 MB

               Windows Vista 1 GB

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP/Vista

Hang:DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Nagyvárosi élet letöltése
The Sims 3 A világ körül

the_sims_3_a_vilag_korul.jpg

Nyelv:magyar

Méret:5.49 GB

Megjelenés:2009. november 16.

Leírás:Szükséges a The Sims 3 alapjáték egy telepített magyar végleges verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 3 alapjátékot telepítted!Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat – vajon mihez kezdesz majd vele?

Telepítési segédlet:

I. Nem lehet telepíteni régiókóddal kapcsolatos hibák miatt

Pontosan kövessétek a leírást, mert ha mást módosítotok nem biztos, hogy csak a játékban tesztek kárt!

1.Telepítsd fel a hivatalos The Sims 3-mat. (úgy tudhatod meg, hogy hivatalos-e, hogy amikor felraktad megnyitod a játék indítópaneljét, általában C:\Program Files\The Sims 3\Game\Bin\Sims3Launcher.exe, ott alul van, hogy verzió, ha ez 1.0.631 akkor hivatalos)

2.Nyisd meg a Start menüt, kattints a Futtatásra, írd be, hogy regedit, majd okézd le. Ha engedélyt kér azt is okézd le.

3.Ilyenkor belépsz a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőbe. Bal oldalon válaszd ki, hogy HKEY_LOCAL_MACHINE

4.A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy SOFTWARE.

5. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy Sims (Ne az Electronic Arts mappáját, simán olyan mappát keress, hogy Sims)

6.A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy The Sims 3.

7. A jobb olali panelen találsz olyat, hogy SKU, arra kattints kétszer.

8. A feljövő ablakban Az Alap maradjon Hexadecimális, és az Értékét kell majd átírni, előforduló értékek: 1-től 7-ig. Nálam 2-essel működik. Valamelyiknek jónak kell lennie, az a lényeg, hogy az alapjátéké és majd a kiegészítőé megegyezzen.

9.Rakd fel a The Sims 3 A világ körült ide: C:\Program Files\The Sims 3 A világ körül

II. Hiba a The Sims 3 frissítésekor

Ez általában azért van, mert a játékod be van crack-elve, vagy mert vannak egyedi tartalmaid. Azért is előfordulhat mert rossz helyre van telepítve a játékod vagy mert nem végleges verziójú.

1.Készíts másolatot a mentéseidről és az egyedi tartalomjaidról.

2.Töröld le a The Sims 3-mat.

3.Rakd fel újra ide: C:\Program Files\The Sims 3

4.Rakd fel vele együtt az EA Letöltéskezelőt

5.Ne crack-eld és ne is indítsd el, hanem nyisd meg az a játék indítópaneljét (C:\Program Files\The Sims 3\Game\Bin\Sims3Launcher.exe)

6.Kattints a Játékfrissítésre. Ki fogja írni, hogy új játékfrissítés érhető el, okézd le.

7.Ha felraktad a frissítést rakd fel a The Sims 3 Világ körült ide: C:\Program Files\The Sims 3 A világ körül

8.Még mindig ne crack-eld és ne indítsd el, hanem nyisd meg ennek is az indítópaneljét (C:\Program Files\The Sims 3 A világ körül\Game\Bin\Sims3Launcher.exe)

9.Ki fogja írni, hogy nem egyeznek az adatok ezzel a verzióval, okézd le. Föntre ki fogja tenni, hogy melyik frissítés kompatibilis. Kattints a jelölőnégyzetre és a Frissítés mostra.

10.Ha felraktad a frissítést akkor becrack-elheted (minden frissítéshez más crack-et kell keresned)

Rendszerkövetelmények:

Processzor:Windows XP 2.0 GHz

                  Windows Vista/7 2.4 GHz

                  Mac OS X Intel Core 2 Duo

Memória:Windows XP (PC) 1 GB

               Windows XP (laptop) 1.5 GB

               Windows Vista/7 (PC) 1.5 GB

               Windows Vista/7 (laptop) 2 GB

               Mac OS X 2 GB

Grafika:128 MB

Operációs rendszer:Windows XP/Vista/7/Mac OS X Leopard 10.5.7 vagy jobb

Merevlemez:3.5 GB

The Sims 3 A világ körül letöltése


The Sims 2 Egyetem

the_sims_2_egyetem.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:821 MB

Megjelenés:2005. április 27.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Simjeid immár fiatal felnőtté váltak, otthonukat elhagyva megismerkedhetnek az egyetemi élet kihívásaival. Merülj el simeddel a koleszosok izgalmas világában, legyen belőle nagymenő! Nézd végig, mit kezdenek az ifjú simek újdonsült szabadságukkal, hogyan buliznak, milyen tréfákat űznek. Simed feltérképezheti az egyetemváros legforróbb helyszíneit, edzhet, kávézókba járhat, különféle csoportosulások tagjává válhat. Segíts teljesíteni céljaikat, hozd ki belőlük a legtöbbet az egyetemi évek folyamán.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:800 MHz

Memória:256 MB (több kiegészítő esetén 512 MB)

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP

Merevlemez:1 GB

The Sims 2 Egyetem letöltése
The Sims 2 Éjszakák

the_sims_2_ejszakak.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:1.18 GB

Megjelenés:2005. szeptember

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot tepelepítetted! A The Sims 2 Éjszakák segítségével a játékosok a belváros legdögösebb helyeire küldhetik simjeiket egy kis éjszakai kiruccanásra. A játékosok a romantikus vacsora varázslatos élményétől a hajnalig tartó őrületes bulikig mindent kipróbálhatnak, amit a város éjszakai élete nyújt. Az Éjszakák bemutatja a vadonatúj kicsapongás életcélt, amelynek köszönhetően a felejthetetlen randevúk, áttancolt éjszakák, elegáns vacsorák és hasonló élvezetek állnak majd a játékosok tevékenységének központjában. A randevúzás alapja az új vonzalom rendszer, amelyben kiderül. két sim mennyire illik egymáshoz - ez pedig a későbbiekben kihat kapcsolataikra. Az új interakciók között a lassúzás, vágyakozó pillantások, a lábbal dörgölőzés és az ellenálhatlan bedöntős csók segítenek a megfelelő partner kiválasztásában.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:800 MHz

Memória:256 MB (több kiegészítő esetén 512 MB)

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Éjszakák letöltése

The Sims 2 Karácsonyi Party csomag

the_sims_2_karacsonyi_party_csomag.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:80 MB

Megjelenés:2005. november 18.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alajáték egy telepített verziója. A The Sims 2 Karácsonyi Party csomag tartalmaz 40 új karácsonyi tárgyat, így megendhetjük simünknek, hogy karácsonyi ünnepet rendezzen. Ezzel a bónusz tartalommal, a Te simed is tudja díszíteni a házát. Szolgálj fel egy ünnepi ebédet, vagy rendezz egy vidám újévi partit!

Rendszerkövetelmények:

Processzor:800 MHz

Memória:256 MB (több kiegészítő esetén 512 MB)

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP

Merevlemez:100 MB

The Sims 2 Karácsonyi Party csomag letöltése

The Sims 2 Megnyitottunk - Vár az üzlet!

the_sims_2_megnyitottunk_-_var_az_uzlet.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:693 MB

Megjelenés:2006. március

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telpepítetted! Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleteted és foglalkoztass tehetséges simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett. Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőod virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő "nagy dobáson" dolgoznak?

Rendszerkövetelmények:

Processzor:1 GHz

Memória:256 MB (több kiegészítő esetén 512 MB)

Grafika:32 MB t&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Megnyitottunk - Vár az üzlet! letöltése

The Sims 2 Házi kedvenc

the_sims_2_hazi_kedvenc.jpg

Nyelv:Magyar

Méret:679 MB

Megjelenés:2006. október 30.

Leírás:Szükséges a The Sims 2 alapjáték egy telepített verziója. Ne telepítsd ugyanoda ahová a The Sims 2 alapjátékot telepítetted! Most először készíthetsz Simeidnek állatot úgy, hogy szeretgethetik, ölelgethetik Őket, elvihetik sétálni a parkba és nevelhetik Őket. Az állatkészítővel olyan állatot készíthetsz Simednek, ami legjobban megfelel az igényeiknek. Válaszd ki a kutya vagy cica fajtáját és tervezd meg az állatof egyedi bundáját. Kedvenceidnek mostmár saját munkája lehet, válassz Neki hivatást a Szórakoztató iparban, legyen Őrző-védő vagy Szolgáltató karrierje. Vidd ki sétálni a Központi parkba, vagy más közösségi területre, ahol találkozhatsz más Simekkel, amíg kis kedvencednek válogatsz a számtalan tartozék egyikéből. Legyél Te a város doktora és irányítsd a Városi Állategészségügyi Centrumot.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:1.3 GHz

Memória:256 (több kiegészítő esetén 512 MB)

Grafika:32 MB T&L-képes videokártya

Operációs rendszer:Windows 98/2000/ME/XP

Merevlemez:1.5 GB

The Sims 2 Házi kedvenc letöltéseWeblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 9
Heti: 10
Havi: 77
Össz.: 59 252

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: kiegészítők 2-3
We love Sims - © 2008 - 2018 - simsike.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: the sims 2 kiegeszitok letoltese - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »